G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
CRUSHES
Archívum - 2013. június

LAINE FICTIONS

2013.06.30. 21:35, lainebecca
még egy oldal

Hali! Ma hoztam egy oldalt, ami az enyém. Igazából régebben ez egy másik oldalon volt, de nem tetszett a címe így csináltam egy másik oldalt neki. Először is nem tudom hányan szeretik a Teen Wolf-ot - remélem jó sokan :3 -, mert régebben, vagyis még a téli fagyban elkezdtem írni ezt, a fanfiction-t. Igen, Teen Wolf-os a fanfiction és remélem elolvassátok, mert fönn van az első rész, amire nagyon büszke vagyok, mert szerintem jól sikerült és karakterhű is lett. Egyébként, akit nem érdekel a Teen Wolf, mint maga a sorozat, de aki szeret olvasni, annak is ajánlom, mert idővel kiismeri ki kicsoda és, hogy ki kivel milyen viszonyban van. :) Remélem tetszik és nyugodtan írjatok a chat-be! :) KATT A KÉPRE AZ OLDALÉRT!

Amúgy ezt azért hoztam, mert nem tudtam időben elkészülni a másik történetem új részével ( Laine World ), mivel ma egész nap a barátnőimmel voltam, holnap meg első nap lesz a munkahelyemen OMG!, szóval érdekes lesz a következő hónap!

ui.: Holnap(!) hozom a 30 +1 kihívás kérdéssort! ;)

Thanks, Becca. xoxo

KAMPÁNY

2013.06.29. 23:37, lainebecca
jelöltek a GPawards-on !

Üdv. mindenkinek! Már említettem korábban, hogy jelöltek a G-Portal Awards-on a Legjobb vélemény blog kategóriában. Először is szeretném mégegyszer megköszönni a jelölést, s hogy érdemesnek tartják a blogomat erre a címre. Nagyon hálás vagyok érte! A szavazás nem rég elkezdődött és most SZERETNÉLEK TITEKET MEGKÉRNI ARRA, hogy aki szereti/kedveli az oldalamat az SZAVAZZON RÁM A GP AWARDS-ON. Nagyon megköszönöm, ha legalább egyszer megteszitek ezt nekem!

KATT A KÉPRE, A SZAVAZÁSHOZ !
Előre is köszönöm mindenkinek, aki szavaz rám és köszönök minden szavazatot!

Love, Becca. xoxo

 

FOKOZZUK A HANGULATOT

2013.06.29. 23:23, lainebecca
Road Trip Inspiration

ROAD TRIP MOOD

2013.06.29. 22:12, lainebecca
omg. *-*

Heeeeey! OMG. Most láttam, hogy Bethany (vlogger) rakott fel új videót és Road Trip-en volt. Én mindig is akartam egy ilyet csinálni, csak itt nincs tengerpart, de egyszer akkor is elmegyek, a barátaimmal. PARTY TIME! haha. Hogy ne értsetek félre, nem olyan bulira gondolok ahol minden ember részeg és minden ötödik smárol valakivel, akit még életében nem látott. Arra gondolok, amikor egy baráti társaság összegyűlik és jól érzik magukat, mindenféle alkohol nélkül! ;D Az az igazi buli!! Itt is van a video:

És ha már itt tartunk, hogy is feledkezhetnék el Selena Road Trip videójáról! :P

Plusz akkor én is leírom milyen Road Trip-re mennék el legszívesebben. Először is a legideálisabb valami vizpartot keresni célnek. Jelenleg Olaszországba vágyom, végülis az közelebb van, mint Ausztrália, meg maradjunk még egy kicsit Európában! Szóval, ha már Olaszország akkor nekem minden álmom Firenze, tehát mindenképp arra mennék és az ahhoz közel fekvő partszakaszt választanám! *-* Hogy mit vinnék? Hát addigra tuti beszereznék én is egy polaroid kamerát, mert az nagyon-nagyon tetszik! Akkor egy könyvet meg egy magazint, valami kis nasit, szendvicseket, pille cukrot - amit igazából nem szeretek, de kivételes esetekben megeszem... hehe. És egy régi kis Wolksvagen Beetle-lel szívesen kocsikáznék! :3

Remélem egyszer ti is eljuttok egy ilyen kirándulásra, már aki szeretne! ;) Én egyszer tuti. :D

ui.: Holnap új rész a Laine World-be. ^^ Meg még kitudja mi?! :D

Thanks, Becca. xoxo

A KÖZEL JÖVŐ

2013.06.28. 22:54, lainebecca
jön a július.. csúszik, mászik

Hi guys! Mivel hamarosan itt a július, összegzem a dolgaimat, amit előtte kell és, amit abban a hónapban csinálnom. Kezdjük a vasárnappal. Június utolsó napja és a magyar szabadság napja, oké nem erről akarok beszélni. Először is felrakom a 30 +1 napos kihívás kérdéseit (csúszott 1 napot), valószínüleg ez egy mix lesz, vagyis több forrásom lesz. A másik dolog: a rend. A rend nagyon fontos és én néha ezt figyelmen kívül hagyom. Sajnos ez nagyon rossz dolog. De szeretném, ha megtartanám, azt a rendet amire szükségem van. Mert így 100x egyszerűbb lesz a következő tanév, meg minden egyéb. Szóval a reggelt egy nagy rendrakással fogom kezdeni. Szerintem írok pár ötletet is arról, hogy hogyan lehet ill. érdemes rendszerezni a dolgainkat. A harmadik dolog eldöntöttem, hogy minden hétvégén hozok új részt, a Laine World-be. Még nem tudom, melyik nap és néha az is lehet, hogy átcsúszik a másik hét elejére, de megpróbálok mindig pontos lenni. Ó és ha már itt tartunk ezen is változtatnom kell, azon, hogy mindent időben megcsináljak és ne az utolsó pillanatra hagyjam a dolgokat. A következő dolog a listámon az az életmód. Ma unokatesóméknál voltunk, és apum öccse olyanokat mesélt, amitől úgy elment a kedvem a szemét kajáktól, hogy elszántam magamat az egészségesebb életmódra. A lényeg, hogy sokszor kell keveset enni, ez mindig működik. De az se mindegy, hogy mit eszel/eszek!

kiegyensúlyozottság pontosság egészség sokszor rövid időtartamok rendzettség

Az a cél, hogy ezeknek a tulajdonságoknak, ill. technikáknak a birtokába jussak. Segítség nélkül, vagy legalábbis minimális segítséggel. Tehát a témáim megvannak a jövő hónapra illetve kell csinálnom egy napi rendet is, mert úgy minden egyszerűbb. ;)

ui.: Holnap délután vagy 9-10 felé jövök. :)

Thanks, Becca. xoxo

ERIC SAADE

2013.06.28. 12:50, lainebecca
he is my love

Heyy, people! :) Akkor most írok az egyik első számú énekesemről (Selena mellett ő a másik kedvencem), Eric Saadé-ról. Kezdjük ott, hogy tavaly augusztusban találtam rá méghozzá úgy, hogy egy szerkesztett Teen Wolf-os videót néztem, és az ő Hotter Than Fire száma volt a háttér zene, amiben DEV is kezreműködik. (Egyébként DEV-et is nagyon szeretem.) Szóval az volt az első szám, amit megszerettem tőle.

Aztán letöltöttem az összes addigi albumát és azt hallgattam mindig. És még máig is oda vagyok érte. Konkrétan a Teen Wolf-nak köszönhetem azt, hogy megismertem Eric-et. Egyébként ő svéd származású és a 2011-es Euróvízióson lett ismertebb, ott harmadik helyezést ért el a POPULAR-rel.

A másik dolog, amit rőla még tudni kell, hogy nagyon, nagyon jó táncos! Imádom, ahogy táncol. Egyébként a pop zene áll, hozzá a legközelebb, s az a stílus áll hozzám a legközelebb, de ezenkívül, még sok stílust szeretek és mindent meghallgatok.

Ez a video a Coming Home a napokban jelent meg. Nagyon klassz lett a klipp, bár van benne egy rész, amit nem értek. Hogy a végén miért nem ér oda végül.. De egyébként nagyon jó lett, mert vannak benne párhuzamok és az a tipikus pimaszság is, mert Eric nagyon az. Főleg ez a száma: COVER GIRL PART II. Mert az ahogy mondja az elején az olyan sexy-n flegma. xD Ez de jól hangzik. :D

Ez a kép, ez nagyon nagy! XD Főleg, hogy a Coming Home videó hangulatához annyira nem passzol mint egy tütü egy rockerhez! Most a feliratról beszélek, ez a rész a videóban elmegy, meg minden, de akkor is így jobb! :D

Szóval ez lennék én! :D És ennyi is volt egyenlőre. De ha a Bővebben-re kattintotok, találtok róla még pár jó képet Mr. Saadé-ról. ;))

ui.: Este még láthattok!

Thanks, Becca. xoxo

ESTI IRKA-FIRKA

2013.06.27. 22:29, lainebecca
hehe !

Ciao! Szóval, ma kaptam egy kivehető fogszabályzót, ami tök fura, mert olyan alakja van mint a fogaimnak - csak nagyobb -, emellett átlátszó, tökéletesen illeszkedik a fogaimra és pöszén beszélek vele. Viszont, ami ebben jó, hogy az angol kiejtésemet javítja! OHJEE xd. Egyéb dolog, hogy ma voltam először aikido edzésen, és nagyon tetszett. Érdekes, de nem mondom, hogy könnyű. Ez egy harc művészet, pontosabban ez egyfajta önvédelmi harc. Azt mondják, hogy az aikido az a szeretet útja. Júliusban végig járni fogok, az edzésekre, augusztusban nem mert mindenfelé megyünk nyaralni! De szeptembertől komolyan csinálni fogom. :)

Szerintem én most vagy filmet nézni fogok, vagy írni, vagy olvasni. Amúgy most 2 könyvet olvasok: Philip Pullman: Éjszaki fény, Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései. De lehet, hogy a Hétköznapi emberek c. filmet fogom megnézni. Még nem tudom.. Írni viszont, max. a TW fanfiction-ömhöz, tudnék írni. VAGY ALSZOK!

Egyébként NEM HISZEM EL, HOGY EZ CSAK A 2. HÉT A NYÁRON. Olyan mintha már több, mint 1 hónapon túl lennénk, pedig most jön csak a java! FURA. (Aki még nem tudná annak elmondom, számomra a 'fura' az év szava, ezért használom olyan gyakran. ;D) Plusz egy kis gif-fel köszönök el mára, az édes Dylan O'Brien-nel! ^^

ui.: Holnap lesz egy rajz, egy ajánló (még nem tudom miről), meg talán egy kis inspiráció! ;)

Thanks, Becca. xoxo

HÍREK MEG EGYEBEK

2013.06.27. 12:49, lainebecca

Helloka! Hát el nem képzelitek, de 2 és fél órámba telt megcsinálni, a Spring Breakers-ös kritikát. Mondjuk én mindig sokat szarakodok ezekkel, mert maximalista vagyok, de mindenféleképpen megérte. :) Egyéb dolgok, hogy júliusban dolgozni fogok, szóval délutánonként jövök majd, vagy esténként. A másik pedig, hogy júliusban elkezdek egy 30 napos kihívást, de még nem tudom milyen témában, mert találtam párat és még átkell néznem őket.

Harmadik dolog, hogy jelöltek a gpawards-on Legjobb vélemény blog kategóriában és ez egy nagy megtiszteltetés igazán hálás vagyok érte. Köszönöm mégegyszer! Itt van a jelölésem és ha a képekre kattintotok, akkor megtudjátok nézni az oldalt. :)

A másik dolog, hogy megkértem wierdvisuals.gp-t, hogy írják ki a Spring Breakers-ös kritikám hírét és meg is tették. Köszönöm szépen! :) Plusz láttam, hogy őket is jelölték a gpawars-on, ezúton gratulálok nektek/nekik. Egyébként nekem nagyon tetszik a kinézetük, szóval lessetek be hozzájuk, katt a képekre az oldalért! ;)

Kiegészítés: Egy dolog kimaradt. Szóval tegnap csináltam egy mozgókép sorozatot, amit fel raktam tumblr-re, amihez a Teen Wolf legújabb részéből vettem részleteket. Ez egy Nike "Reklám" akar lenni! xD Remélem tetszik és egy kis jókedvre derít titeket! :DD Katt a képre, hogy lásd a mozgóképeket! ;)

Thanks, Becca. xoxo

SPRING BREAKERS

2013.06.27. 01:25, lainebecca
Csajok Szabadon - kritika és ajánló

Sziasztok! Leszögezném, hogy a kritikákat, amiket belinkeltem azt, csak a film megnézése után olvassátok el, mert sok a spoiler bennük.

A FILMET MEGNÉZHETITEK HA IDE KATTINTOK
angolul, magyar felirattal

Kezdjük azzal, hogy elmondom a történetét annak, hogy is szereztem tudomást a filmről. Először is tudnotok kell, hogy nagy Selena Gomez rajongó vagyok, igen. A másik dolog, hogy kb. már 1 évvel azelőtt láttam képeket a forgatásról, hogy kijött volna a film. 1-1,5 hónappal a premier előtt láttam a trailert és eszméletlenül tetszett, több mint 100x láttam már akkor az előzetesét. És annyira örültem, amikor megtudtam, hogy Magyarországon is fogják játszani a mozikban! OMG! Hihetetlen érzés volt. Sőt ez nem minden, eltudtam menni a premierre, ami MÁRCIUS 21-én volt. És nagyon vártam a filmet, tudtam, hogy nagy lesz a film, sokat vártam tőle és kellemeset csalódtam, mert SOKKAL TÖBBET ADOTT NEKEM EZ A FILM, MINT AMIRE SZÁMÍTOTTAM. Nagyon jó, s a kritikái is igazán pozitívak.

Kezdetnek itt van ez a trailer/videó egy kis kritikával is benne:

"EGYIKE AZ ÉV LEGOKOSABB AMERIKAI FILMEINEK" - Tom Carson, GQ
"NAGYON SZÓRAKOZTATÓ" - Calum Marsh, Slant
"HIPNOTIKUS" - Karina Longworth, LA Weekly
"CINEMATIC BRILLIANCE" - Emma Seligman. The Huffington Post

Az utolsót nem tudtam jól megfogalmazni, de szerintem mindenki érti. Szóval elég jó, elfogadható kritikákat kapott. De nem csak külföldön..

Elolvastam 6-7 kritikát, hát 2 nagyon tetszett, mert egyet értek velük, a többiben viszont vannak olyan részek, amikkel egyáltalán nem értek egyet, vagy pedig jogosnak találom a fenn akadást valamin, de szügségtelennek, mert szükségesnek tartom a filmben. Na de akkor lássunk neki az elemzésnek!

Eddig ez a kedvenc kritikám: http://www, és ez a második: http://www (ezt olvastam először)!

Kezdjük az egészet a kedvenc poszteremmel:

Nagyon imádom ezt a posztert, lehet, hogy csak azért, mert lány vagyok, de nagyon tetszik. Ebbe benne van az a stílus, ami a filmben vagyis inkább magának a filmnek a stílusa van benne. Plusz itt van még 2 poszter, ami nagyon tetszik:

"Hogy melyik másik filmhez tudnánk leginkább hasonlítani a Spring Breakers-t? Semelyikhez. Ritkán esik meg velünk az a furcsaság, hogy egy alkotás nézése közben ne ugrana be egy másik mozgóképi mű, vagy azért mert stílusában, vagy azért mert felépítésében, vagy azért mert mondandójában találunk egyezést az éppen aktuálissal. Azonban Harmony Korine agyszüleménye – az alkotás teljes egészét nézve – tényleg egyedi kreálmány." ( link )

A második dolog, a trailer. Mikor először megnéztem azt a videót ámultam és bámultam, mert nagyon tetszett. Félre ne értsetek nem szokásom bulikba járni semmi ilyesmi, de az a hangulat, eszméletlen. De ez nagyon megfogott és már akkor tudtam, hogy ez az egyik kedvenc filmem lesz. Nagyon vagány, más mint én, mégis az egyik felem imádja az ilyen dolgokat - de legfeljebb csak nézni. Itt is van a magyar feliratos előzetes:

Nem tudom, ti mit láttok ebben a trailerben először, de azt tudom, hogy én mit láttam. És én tudtam, hogy ez nem egy egyszerű buli film. Tudtam, hogy sokkal több annál. Az, hogy még ezzel a tudással is meg tudott lepni a film, az volt a hab a tortán.

ÉS ITT JÖN A LÉNYEG!
Mi is ez a film? Elmondom mi nem: egy buta buli/tini film. Gondolom a 18-as karika sokat elárul. Na igen, de, ami mögötte van! Az sokkal érdekesebb.

Először is jellemzem nektek ezt a filmet 5 szóval:

ZAVARBA EJTŐ
ÉRDEKES
KÜLÖNLEGES
EGYEDI
MŰVÉSZI

Persze ez csak az én véleményem. A lényeg, hogy nem mindenkinek tetszhet ez a film. S nem mindenkinek ajánlott. De aki elég érettnek érzi magát arra, hogy megnézze, az tanuljon belőle. Mivel ez egy igen tanulságos film. Szinte minden kritikában említették ezt a kritikusok, mert a tanulság tetszett nekik a legjobban. Persze ők máshogy fogalmaztak: TÁRSADALOM KRITIKA. Ezt nagyon kiemelem, hiszen ez a film egy óriási társadalom kritika, pont azért olyan, amilyen.

Ami még nagyon tetszett, az a szerkesztése és a színvilága. Pont emiatt kapta azt a jelzőt, hogy HIPNOTIKUS. A kamera állások, a világítás minden a helyén van.

EZ NEM EGY ÁTLAGOS FILM.

"A Spring Breakers - Csajok szabadon minden, csak nem bugyuta tinifilm a tengerparti bulizásról: az őrülten tehetséges és meglepően okos Harmony Korine filmje olyan, mintha Bret Easton Ellis egy ismeretlen regényét a jobb korszakát élő Quentin Tarantino filmesítette volna meg." ( link )

Ha még olvasnátok egy keveset, akkor katt a Bővebben-re, de abba már SPOILER is van!

Thanks, Becca. xoxo

SZERENCSECSILLAG

2013.06.26. 14:49, lainebecca
kritika féleség

Hi! Először is, aki még nem látta, vagy nem hallott róla annak itt egy rövid ismertető tőlem: A főszereplő Logan (Zac Efron) katona, miután hazatér a küldetéséből elindul megkeresni egy lányt, mert el akar neki mondani valamit...

Igazából nem tudok nagyon írni róla úgy, hogy ne spoilerezzek..A lényeg, hogy ez egy romantikus film. IGAZÁBÓL AJÁNLOM, HOGY TRAILER NÉLKÜL KEZDJÉTEK EL NÉZNI, mert úgy sokkal jobb. De aki szeretné megnézni a trailert akkor itt egy link: AZ ELŐZETEST ITT TALÁLOD!

INNENTŐL SPOILER TARTALOM!

A történet tetszett, bár igazán eredetinek nem mondanám. Egy katona talál egy képet, ami megmenti az életét. Tipikus.. Amikor megtalálja a lányt a képen, próbálja neki elmondani, hogy miért jött, de nem tudja, ez is kiszámítható és persze, hogy összejönnek a végén. A csavar a legvégén volt, amikor azt hisszük, hogy a csaj ex-férje bevadul. De nem. És ez lepett meg a legjobban.

SPOILER TARTALOM VÉGE!

Szóval a lényeg, hogy egyszer megérte megnézni, többször viszont nem nézném meg. A színészek mind jól alakítottak. Nekem főleg a csaj játéka tetszett, de Zac is elég jó volt. Nem pontozom, viszon nincs benne a kedvenceim között.. Főleg lányoknak ajánlom. ;)

Viszont az üzenete tetszett a filmnek, hogy mindenkinek van sorsa...

Szerencsecsillag

Thanks, Becca. xoxo

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierj&#232;t!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre