G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
CRUSHES

FELISMERÉS

2013.07.20. 22:59, lainebecca

EZ A ZENE NAGYON SOKAT ADOTT NEKEM! Főleg, hogy ez a kedvenc számom Selena új albumáról. Rengeteget gondolkoztam a szövegen és azon, hogy mit is jelent ez nekem. Arra jutottam, hogy néha már nem akarok itt lenni a családommal és a barátaimmal, hanem egy fiúval akarok lenni, akit rettenesen szeretek egyedül, máshol, titokban. Néha meg arra gondoltam, hogy ezzel a világgal van bajom, mert "Hogy én mennyire unom már ezt!" és igen. Hiszen mindenki rohan és azon kapom magam, hogy egyáltalán nem akarok itt lenni. Vagy legalábbis más oldaláról akarom megismerni ezt a helyet, hiszen nem leszek itt örökre és addig is vagy azt csinálom, amit mások elvárnak, akarnak vagy amit te akarsz, ha meg úgyis meghalunk akkor nem mindegy? Itt csak a mérték és az akarat számít. El kell viselni, hogy mégsem tehetsz meg mindent az ég egyatta világon és a jóra, csakis a jó dolgokra kell törekedni.

A másik dolog az nem tartozik ide, de el akarom mondani, szóval szerintem szinte az egész szöveg nagyon illene Katniss és Gale kapcsolatára.. az Éhezők Viadalából (már ha összejönnének, - amit még nem tudok, mert nem olvastam el az összes könyvet). 

Thanks, Becca. xoxo

ÍJÁSZAT?

2013.07.20. 21:42, lainebecca
mert szeretem

Pontosan. Tudjátok van három karakter akit íjjal és nyilakkal látok. S most már én is komolyan szeretnék megtanulni íjászkodni. Mert nekem ez nagyon tetszik.

Először is Teen Wolf (Farkasbőrben). Igen az egyik főkarakternek Allisonnak (Crystal Reed - igen ő van a design-on) ez a hobbija. Sőt elég nagy hangsúlyt kap ez az egyáltalán nem ártalmatlan hobbi.

A második is sorozat, ami konkrétan erre épül a és a címe is erre utal, Arrow (A zöld íjász). Szóval ne csodálkozzatok, mert ez a másik kedvenc sorozatok, most épp szünetel, de szeptemberben jön az új évad! Alig várom már!

És a harmadik egy film, az előbb írtam róla! The Hunger Games (Éhezők Viadala). Persze a főszereplő, Katniss ott is tökéletesen bánik az íjjal. Nagyon ösztönző, ahogy mindegyik.

Tehát nagyon remélem, hogy valamikor el tudom kezdeni az íjászatot, mert nagyon tetszik. Vágyom rá, hogy ezt csinálhassam! Nagyon motiváló ezeket nézni(/olvasni).

Thanks, Becca. xoxo

THE HUNGER GAMES

2013.07.20. 21:26, lainebecca
kritika féleség

Nem tudom, hogy mondtam-e már (valószínüleg mondtam..), de nem rég kiolvastam az Éhezők Viadala 1. részét és egyszerűen alig bírtam abbahagyni annyira jó. Amint lehetőségem nyílt mindig azt olvastam. Kb. féléve láttam először a filmet, de annyi maradt meg bennem, hogy durva és a végén egy kisebb sokkot kaptam. Komolyan nem tudtam eldönteni, hogy mit is érzek azzal szemben. Hogy most szeressem vagy utáljam-e azt a világot? Nem tudtam, de múlt hét pénteken nagy unalmamban elkezdtem, mert rajta van a telefonomon és már régóta terveztem, hogy elolvasom. Szóval elkezdtem és magával ragadott. Eszméletlen.

A filmet tegnap néztem meg. Újra. De így a könyvhöz viszonyítva nagyon rövid, de hát hogy is lehetne belerakni az egész könyvet? Ahhoz képest szerintem a könyv hangulata más mint a filmé. És a filmben szinte alig beszélnek.
Ha magát a filmet nézzük, akkor nagyon jó maga az a bizarr ábrázolás, ahogy a főváros lakóit mutatják. S a helyek számomra sokkal szebbnek tűnnek, mint ahogyan elképzeltem. Nagyon izgalmas és mozgalmas film. A hatást visszaadja, teljes mértékben.

Amit még elkell mondjak, hogy a filmen én rengetegszer sírtam, de ez a könyv hatása volt. És néha annyira szomorú az egész, de mégis zseniális.
Egésznap tudnék róla áradozni, de azt mindenképp el kell mondanom, hogy először olvassátok el. Én azt a világot valamiért megszerettem és néha szívesen lennék Katniss helyében.

Thanks, Becca. xoxo

VISSZATÉREK

2013.07.19. 23:30, lainebecca
holnap

Igen, holnap már sok mindennel készülök nektek! Bocsánat, hogy az utóbbi 2 napban nem posztoltam semmit, de rengeteg dolgom volt este meg fáradt voltam. Szóval ezért holnap hozok 2 film kritikát/ajánlót + egy pár cikket (még kiderül milyet tudok összehozni). Addig is egy pár kép, vagyis egy kis ízelítő! ;)

Thanks, Becca. xoxo

KÉSŐ ESTI ÉBERSÉG

2013.07.16. 23:12, lainebecca

CUCCOK

2013.07.15. 21:23, lainebecca
hehe !

Kaptam egy kis kritikák a diamondhq.gp-től. Azt írta Lawna, hogy az én oldalam a "napi furcsa" ez tetszik főleg, hogy számomra a FURA/FURCSA az év szava, mert ez illik mindenre, ami ebben az évben történik velem. Mindig találok okot, hogy használjam! Hehe.

A másik dolog, hogy na ki volt benne a Victorious c. sorozatban? Charlie Carver, a Teen Wolf egyik újdonsűlt szereplője. Egyik nap álmodtam is vele, nem részletezem, de vicces volt. :D Egyébként a hétnek a végén el akarom kezdeni ezt a sorozatot, mert Soma' nagyon ajánlgatta nekem. :)

Barátnőm mutatta ezt a nagyon jó magyar zenét: *-*

ui.: Ma már nem jön ajánló, de a napokban mindenképp! ;)

Thanks, Becca. xoxo

NESSA & ASHLEY DÍJA

2013.07.15. 19:53, lainebecca
hírek és kérdések

Van pár hírem mára, főleg rólam és pár elkövetkezendő dologról. Először is pénteken elkezdtem olvasni az Éhezők Viadala c. könyvet mára már az egy harmadát kiolvastam, szóval nagyon jó, de erről ennyit, mert lesz egy ezzel kapcsolatos kritikám/ajánlóm (szerintem) holnap. Ma is lesz egy ajánló, hamarosan jön is.

És akkor jöjjön az a díj, amit Nessa & Ashley-től kaptam! A szabályokat tudom, de csak 1 díjat fogok elküldeni, majd ennek a hétnek a végén csak a kérdéseimmel együtt.! Remélem ez nem okoz senkinek sem problémát! :)

Nessa & Ashley kérdései:

Mióta szerkesztesz gportálon? Körülbelül 3-4 éve.

Mi volt az első weblapod neve, és miért? Arról fogalmam sincs, de valami H2O-s volt az biztos, mert akkoriban az volt a kedvenc sorozatom.

Hogyan találtál rá az oldalunkra? Egy másik oldal cseréi között böngésztem.

Melyik a kedvenc filmed, és miért? A Spring Breakers, mert lenyűgözö a képi világa és nagyon tanulságos mondani valója van.

Melyik a kedvenc sorozatod, és miért? A Teen Wolf, mert szeretem a természetfeletti lényeket, humoros, akciókkal teli és különleges!

Ki a legjobb barátnőd, és miért? Csenge, mert ő megért engem minden szempontból! <3

Melyik az aktuálisan kedvenc zenéd, és miért? A 30 Seconds To Mars-tól az új albumuk: Love Lust Faith + Dreams, de képtelen vagyok választani (talán ezek: Northen Lights | The Race  | Conquistador  | Bright Lights .. hehe), és azért, mert nagyon egyedi a hangzásuk és a stílusuk is (számomra), főleg a videóik!

Ha tehetnéd, hova költöznél, és miért? Ausztráliába, mert gyönyörű hely kedves emberekkel.

Ha tehetnéd, melyik sztárral találkoznál, és miért? Selena Gomezzel, mert ő a példaképem.

Málna, vagy áfonya? Málna!

Tetszettek a kérdések egyszerűek, de sokat mondanak! Még egyszer köszönöm a díjat!

Thanks, Becca. xoxo

VIDEÓ + HÍREK

2013.07.14. 23:07, lainebecca

Úgy döntöttem, hogy mivel jó pár díjat kaptam ezért a jövő héten mindennap 1 díj-at "kibontok és kitöltöm a benne lévő kérdőívet". (A díjakat sorban töltöm majd ki.) A másik dolog, hamarosan jön pár film kritika/ajánló, plusz lassan dolgozok a kategóriákba soroláson is. :)

Plusz hoztam egy nagyon, NAGYON KLASSZ videót, igen Teen Wolf-os! (Vigyázz spoiler veszély!)

Thanks, Becca. xoxo

MEGHÖKKENTŐ DOLGOK TÖRTÉNNEK

2013.07.14. 22:24, lainebecca
mindenhol

Most tudtam meg, hogy meghalt Cory Monteith a Glee főszereplője. Igazából nem nézem a Glee-t soha egy rész sem láttam, jelenleg is csak azért tudtam meg, mert Selena kiírta a hivatalos facebookjára, hogy meghalt. Így azt is megtudtam, hogy ő játszott a Monte Carlo c. filmben.

Ez az eset rádöbbentett arra, hogy milyen rövid is az élet. És, hogy mennyire szeretek élni, ezért ki akarom használni az életemet, hogy azt csinálom, amit szeretek. És szeretnék biztonságban és egészségesen élni. Igazából szerintem nagyobb sokk az ha valaki olyan hal meg, aki fiatal, mint aki idősebb és már látszik rajta, hogy hamarosan nincs köztünk, arra fellehet készülni, de teljesen soha.

Végül is "Élj a Mában" csináld azt, amit szeretsz és, ami jó neked! Éljetek soká, s szép életet kívánok nektek! <3

#RIPCoryMonteith

Love, Becca. xoxo

JÚLIUS 2. HETE

2013.07.14. 15:02, lainebecca
gyorsan eltelt

Oh hello! Szóval megint vasárnap, így megint jön a beszámolóm a hetemről. Iszonyatosan gyorsan elröppent ez a pár nap. Alig találkoztam valakivel, de még mindig járok dolgozni és aikidora és egyre több embert ismerek meg! Pénteken tudtam találkozni az egyik barátnőmmel és sétáltunk a városban meg ilyenek jó volt végre vele lenni, mert alig láttam mostanában, mivel ő is dolgozik csak elég messze ezért nem tudunk mindennap találkozni. A másik jó híz, hogy a másik barátnőm meg ma jött haza Balatonról és így tudok vele holnap találkozni! VÉGRE! :)

Egyéb dolog, hogy végre készen lettem a Teen Wolf fanfic-em  2. részével. Tegnap éjfél előtt pár perccel. Hehe. :D És a legutolsó rész a Motel California, hát OMG totál sokkos állapotba kerültem az lepett meg legjobban, amit Ethan akart művelni! (Pontosan azért, mert nem nézek promokat, így sokkal élvezhetőbbek a részek!) Kicsi TW spoiler! Ezt a részt is megnéztem már párszor és a végén sírtam is. Nagyon jól összehozták a harmóniát. Mindenből volt elég. Az egyik kedvenc részem ebből az a vége volt, nagyon szép volt a másik meg az amikor Stiles mondja, hogy a gyanúsitottak listája 10-ről indult, vagyis 9-ről, mert Dereket kétszer is felírta! xD Totally Sterek, Jeff Davis (író, producer) jól belecsempészte ebbe a részbe ezt. :)

Azért örülök, hogy itt gp-n nem én vagyok az egyetlen, aki szereti a Teen Wolf-ot! :D És most hoztam ezért 2 videót. Az első az a Gyakornokok szereplőivel, amibe bele tartozik Dylan O'Brien is egy vicces kis videó! A másik meg Victoria Justice új száma, amiben pedig Colton Haynes szerepel, aki veterán TW cast-os és tegnap volt a szülinapja! :)

Thanks, Becca. xoxo

 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~