G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
CRUSHES
Archívum - 2013. június

HANGULAT

2013.06.03. 23:02, lainebecca
zene

Várakozás, az éjjel kellős közepedte. Mi is teremtene jobb hangulatot, mint pár jófajta Skrillex szám. Sok más, akár(!), de nem most. Nem rég kutatgattam és akkor találtam ezt a számot, isteni, főleg, hogy Ellie Goulding-ot is nagyon szeretem. Skrillex csak nem rég lett nálam kedvelt személy, pár hónapja. (...) Igazából a dubstep-et régebben is szerettem, csak őt nem hallgattam, de tényleg ő az egyik legjobb ebben a műfajban.

Hát miért is ne? Scary Monsters And Nice Sprites. Ez az abszolút kedvencem. Tökéletes egyensúly. És igazán a címet tükrözi. Mellesleg, ezt a számot még látni fogjátok. ;)

Hogy mire várok? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..:

#selenalivechat

Hát erre! Ugyanis Selena most csinál live chat-elést, vagyis, majd 1kor kezd! :)

ui.: Akkor holnap nem látták, de élvezzétek a dubstep-et ;) - már aki szereti. Egyébként, én elég sok műfajt szeretek, na meg azt ami megtetszik!

Thanks, Becca. xoxo

HÍREK

2013.06.03. 18:57, lainebecca
csak 22 nap és...

Sziasztok!

A híreim előtt még kifejtem rövidke véleményemet Miley új daláról a 'We Can't Stop'-ról.

Őszintén? Csalódtam. Tudjátok szeretem Miley-t, meg a leg több számát is, de a 2 legújabb dala szerintem sokkal jobb, mint ez. NEM MONDOM HOGY ROSSZ, csak azt mondom, hogy jobbat vártam, nagyobb durranás, amúgy meg szerintem stílusilag - a zenéje - maximum a poptól kanyarodott el az R'n'B felé. Bár lehet, hogy kinézete most punkos - ami nekem egyébként nagyon, NAGYON BEJÖN - de ez a szám szerintem max. a 'Decisions'-hoz hasonlít [ link a számhoz ], amit jobban is szeretek. De félre ne értsetek FOGOM HALLGATNI, csak max. nem annyit, amennyit a többit.

A másik 2 új száma:

FALL DOWN (ft. will.i.am)
ASHTRAYS AND HEARTBREAKS (ft. Snoop Lion)

Remélem felkeltette a figyelmeteket ez a kép, mert egy meglepetést tartogatok nektek! Hamarosan megtudjátok, mit és azt is hogy miért! Alig várom már, hogy elmondjam nektek. Érdekes téma lesz az biztos, de ha esetleg valakinek az nem tetszik majd, mással is fogok készülni! :) Higyjétek el én jobban izgulok mint ti.

csak 22 nap és...

( Esetleg aki elég szemfüles, az láthattott erre utaló jeleket a blogon, de elég nehéz lenne kitalálni, mert nem túl ismert dologról van szó. )

A lényeg a lényeg, hogy 14-e körülre várható az új design és pár változtatás, de az is lehet, hogy 1 hét múlva már meggondolom magam..

ui.: Szóval akkor vagy ma este még írok, vagy szerdán délután mindenképp! ;)

Thanks, Becca. xoxo

KÖSZÖNÖM

2013.06.02. 20:22, lainebecca

Úristen!

Ma 77-en voltatok az oldalon, és ma léptük át a 600 látogatót is! Ez eddig rekord! KÖSZÖNÖM mindenkinek, aki eddig megdicsért, ill. azoknak is akik olvassák a blogom! SZERETLEK TITEKET!

LOVE, Becca. xoxo

CSILLAGOK TÁNCA

2013.06.02. 16:35, lainebecca
akkor már egy kicsit Selenáról is !

Hi people!

Igen jól látjátok, ő ott Selena Gomez.
Ez a videó engem hihetetlenül inspirál és motivál is egyben, hogy táncoljak. Egyébként imádok táncolni. Hip hop-oztam is, de sajnos abba kellett hagynom viszont a nyáron újra lehetőségem lesz belekóstolni ebbe egy új barátnőm segítségével. Nagyon izgatott vagyok és tudom, hogy minden rendben fog menni, s el fogok jutni oda, hogy újra táncolhassak.

És hamarosan megjelenik Selenának az új albuma a "Stars Dance", alig várom már!!! :) Sőt holnap hajnalban tart egy élő chat-et, és az időeltolódás miatt nálunk hajnalban éjjel 1-kor van a - valószínüleg LA-i - délután 4 óra, de én virrasztani fogok holnap! :D

#selenalivechat

Más részt azt a csizmát, amit a táncos videóban hord imádom, annyira jól néz ki! nekem is kell egy már elég régóta szeretnék hasonlót.
AWH *-*

Mellesleg még ilyet is néztem kb. 1-2 hónapja, a képet, pedig most találtam: ##### KÉP #####

Kis kiegészítés: Ebben a fotósorozatban van még egy jó csizmája, és még hozok olyan képeket, amik inspirálnak!

Igen itt is bejön a csizmája! :D ^^

De nem (csak) ezért raktam ki ezt a videót, hanem maga a tartalma miatt. Ugyanis szerintem nagyon klassz lehet, egy ilyen egy-napos túra bárhova, ha a barátaiddal vagy. Nyáron én is szeretnék ilyen túrákra menni. :))

És rengeteget fényképezni, videózni! ahw. yaaaay

ui.: Hát jó ez egy kis random poszt volt a PÉLDAKÉPEMRŐL ;)

Thx, Becca. xoxo

BLOGGING

2013.06.02. 10:42, lainebecca
tippek, hogy tegyük egyszerűbbé a tanulást ! ;)

Jó reggelt!

Ma reggel korán keltem, mert elmentem a barátnőmmel futni a sulinkhoz (ami 5-10 percre van tőlem) a salak pályára. Nagyon jó idő volt kint, hűvöskés, de sütött a nap, tökély. És reggel még köd volt, olyan szép volt. AHWW *-*

Jó volt kicsit futni, bár kigyomlálták a salak pályát, mert már félig be volt nőve fűvel. De nem értem miért suli végére csinálják meg. Na mindegy...
Akkor még beszélgettünk mindenféléről és akkor ennyi volt mára a kikapcsolódás.

Amúgy nem tudom miért, de a lakásban jobban fázom, mint kint.. fura.

Itthon vagyok és neki kell állnom tanulni, igen a töri vizsgára.

Itt van megint Beth egyik videója:

Ebben a videóban ad nekünk pár tippet tanulással kapcsolatosan, illetve, hogy hogyan tehetjük egyszerübbé a vizsga időszakot.

Aki nem tud angolul, de érdekelné, annak leírom, hogy miről is van szó ÉS KIEGÉSZÍTÉS ~tőlem! ;) >>

  1. Először is keressetek magatoknak egy kényelmes helyet, ahol nyugodtan tanulhattok, mert néha az asztalnál nem túl kényelmes.
  2. A másik dolog, hogy kapcsolj ki minden zavaró dolgot magad körül (TV, rádió...). Aki tud úgy figyelni, hogy zenét hallgat, annak kifejezettem ajánlom. Én személy szerint szoktam zenét hallgatni, de olyat nem amiben énekelnek, hanem sima háttérzenét, egy kis electro-t [ ez a személyes kedvencem tanuláshoz, engem megnyugtat és tudok összpontosítani >> deadmau5 ]
  3. A videóban van még egy nagyon hasznos tipp: tanuló kártyák. Ha van bármi olyan szó, aminek kell tudnod a definícióját írd az egyik oldalára a szót, a másikra a jelentését és így kicsivel egyszerűbb lehet.
  4. Íme még egy tipp, ami egyszerűbbé teheti a tanulást: szövegkiemelők. Így egyszerűbben tudsz fókuszálni a kiemelt részekre és időt is takarítasz meg vele. Legegyszerűbb ha a kulcs szavakat emeled ki és eköré építed a mondatokat!
  5. Ha segítségre szorulsz hívd fől az egyik osztálytársad, vagy írj neki esetleg nézd meg az interneten, de(!) csak biztos forrásból - mondjuk a legtöbb hely elég megbízható. :D
  6. Tarts frissítő* szüneteket! ;)
    Tudom, tudom a nagy tanulás közepedte, mindig unatkozunk, ezért is fontos, hogy tartsunk legalább óránként 5 perc szünetet vagy, ahogy a videóban Bethany csinálja félóránként 5 perc szünetet. A szünetben ihatunk egy pohár vizet, vagy egy kis frissítő gyümölcs levet, esetleg együnk valamit, pl. gyümölcsöt, csokit. Akár még hallgathatunk zenét vagy tehetünk egy rövid sétát az udvarban.
  7. A legjobb ha egészséges ételeket eszel tanulás közben, így több lesz az energiád is és igen, hát egészséges. Pl. görög joghurt gyümölcsökkel...stb.
  8. Egy személyes tippem: ha a szobádban tanulsz, akkor nem árt a szünetekben kiszellőztetni, vagy alapból kinyitva tartani az ablakot. Ugyanis nagyon fontos a friss levegő, mert pótolja az oxigént és így nem fogsz elkókadni a nagy oxigén hiányban! ;D

Hát ennyi lenne mára! Mindenkinek szurkolok a vizsgázóknak ill. akik még majd érettségiznek, azoknak is! Mindenkinek! :D :)) Hajráá!

ui.: Holnap max. késő este vagy korán reggel jövök, de kedden tuti nem, mert szerdán írok fizika TZ-t és 11-12 oldal anyagot kell átnéznem.!  Szerintem holnap írok Miley új daláról/dalairól! ;)

Thx, Becca. xoxo

1 VISSZA >>NEM<< TÉRŐ TÉMA

2013.06.02. 09:19, lainebecca
-

Helloka! :)

Remélem ezzel a poszttal nem üldözlek el titeket. S ELŐRE KÖZLÖM TÖBB ILYEN TÉMÁJÚ POSZT NEM LESZ! Egyébként szerintem, minden rendesen meg van magyarázva, szóval remélem nem lesz probléma. :)

Plusz írtam egy cikket is de NEM ajánlom mindenkinek a cikket, ezért se ide posztoltam ki ugyan is nem hiszem, hogy mindenkit érdekelnek a különleges cigaretták. És mielőtt még elítélnétek tudnotok kell NEM CIGIZEM. Viszont a dohányosokat sem ítélem el, de nem tartom jónak sem ezt a KÁROS szokást. Eddig még nem szívtam életemben egy slukkot sem, és sajnos ennek a "hiánya" olyanokkal jár, hogy visszatérő álmaim vannak arról, hogy cigizem. Elég szar érzés, viszont vicces is, mert egyszer azt álmodtam, hogy Selenával cigizem (pedig ő sem cigizik). Mindegy is. Rászokni soha nem szoknék rá, először is, mert 17 évesen már van annyi akarat erőm, hogy ha már kipróbálom akkor se szokjak rá meg általában észnél vagyok, másodszor nem hiszem, hogy valaha is örömöm lelném a sima cigiben, mert az tuti szar. Ugyanis többen mondták már, hogy a sima cigi először szar, aztán egyre jobb lesz, mármint hozzá szoksz az ízéhez. De én max. különleges ízesítésű cigit próbálom ki. Először is a minőségi, drága és elegáns. Azért jó, hogy drága, mert így nem tud mindig venni az ember és azok nem a mindennapokra vannak tervezve, hanem különleges alkalmakra (magyarul 2-3 hetente, havonta 1-2 szál az semmi). Meg ugye ezen kívül vannak a party dohányosok. Ők csak bulikban szívnak 3-4 (vagy akár több szálat). Hát én olyan sosem leszek, mert nem nagyon járok bulikba és a sima cigit nem szeretem.

Ennyit erről. Remélem, nem lett túl indiszkrét a poszt, akit érdekel a cikkem a különleges cigikről az elolvashatja, de nem válalok érte felelősséget. Mindent leírtam, s szerintem mindenki tudja, hogy a DOHÁNYZÁS KÁROS!

 

>> ITT A CIKK, akit érdekelnek a különleges cigaretták <<

 

És senkit sem buzdítok arra, hogy cigizzen. Jól jegyezzétek meg: EMBEREK VAN VÁLASZTÁSOTOK!

És gyerekek soha ne kezdjetek el, azért cigizni, mert a körülötted lévők szerint az menő!! Ha rászoksz ők nem fognak felelősséget vállalni érted.

Remélem nem haragszotok rám és nem okoztam csalódást, hogy ilyenről írtam. De tudjátok engem az ilyenek is érdekelnek és kitudja lehet, hogy mást is. Akit pedig nem érdekel az úgy sem olvassa el. Amúgy meg elég visszafogott embernek tűnök, de egyébként, akik ismernek tudják, hogy ez annyira még sem igaz. Viszont emiatt nem kell elítélni, én mindig is megpróbáltam elfogadni az emberek úgy, ahogy vannak. Mindenkinek adok esélyt, hogy megmutassa ki is ő. ;)

ui: Szerintem holnap csak reggel leszek, és hétfőn, meg nem leszek. Szóval akkor holnap jövök valamivel, valami sportos dologgal csakhogy kompenzáljam kicsit ezt a posztot! :)

Love, Becca. xoxo

HELLO JUNE

2013.06.01. 22:39, lainebecca
már június van !

Helloka! :)

ITT A JÚNIUS EZZEL A NYÁR IS!! *_____________*
Reméljük hamar elkezd melegedni az időjárás!!! ;) 

A mai napom elég szimpla volt. Főleg TV-ztem és tanultam töri vizsgára. Meg kutatgattam pár dolog után, s új ismeretekre tettem szert pl., hogy a szegfűszeg tisztítja a légutakat. :D

Holnap tanulni fogok, meg reggel a barátnőmmel futni! Várom már, amúgy szeretek korán kelni és imádom a reggeli levegőt is! ^^

Amúgy meg elég visszafogott embernek tűnök, de egyébként, akik ismernek tudják, hogy ez annyira még sem igaz. Viszont emiatt nem kell elítélni, én mindig is megpróbáltam elfogadni az emberek úgy, ahogy vannak. Mindenkinek adok esélyt, hogy megmutassa ki is ő. ;)

ui: Szerintem holnap csak reggel leszek, és hétfőn, meg nem leszek. Szóval akkor holnap jövök valamivel, valami sportos dologgal! :)

Thx, Becca. xoxo

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal