G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
CRUSHES
Archívum - 2013. július

augusztusi megújulás

2013.07.31. 21:04, lainebecca

Habár még nincs augusztus, de holnap az lesz. Ezért kitaláltam valami újat, de ennél többet nem is mondok, majd holnap megtudjátok, legkésőbb este.
A mai napom nagyon jó volt. Ez volt az utolsó munkanapom. Örülök, hogy vége, de jó pár ember hiányozni fog! Legalább holnap már sokáig aludhatok :D kb. 8ig. xd

Nagyon másról nem tudok írni. Ma sétaltam egy jót pár barátommal, voltam egy könyves boltban, de kb. ennyi. Ja és rengeteget mosolyogtam, meg röhögtem! :D

ui.: Akkor holnap mindenképp nézzetek föl az oldalra! ;)

Thanks, Becca. xoxo

ephemeral

2013.07.28. 20:48, lainebecca
tiszavirág életű

Lassan térek vissza, de amint visszatérek majd, olyan gyorsan is kell eltűnnöm. Ugyanis az augusztusi hónap az nyaralásokból fog állni! A barátnőmmel megyek valamikor, majd Balatonra, utána meg a családdal, majd a nagynénémhez megyek! Jó lesz, alig várom már! :)
Sűrű hónapom lesz. Hát a jövőhéten megírom, azokat a cikkeket, amiket megígértem, és utána nem tudom mi lesz. A történetekhez mostanában nincs energiám, de ha lesz valami jó ötletem, akkor mindenképp leírom és felrakni is megpróbálom. Csak kevés időm van mostanában.
Ez a kép az álmomra emlékeztet, mármint arra az álmomra, amit ma éjjel álmodtam másodszorra és egy herceghez mentem hozzá. Persze az a világ nagyon furcsa volt. De egész jó kis álom volt. Valószínű, hogy fel fogom majd használni egy történtetemhez.
Egyébként  egész hétvégén Thirty Seconds To Mars-ot hallgatok és imádom őket! Ajánlom mindenkinek!

ui.: Hogy minnél előbb írhassak valami jót!

Thanks, Becca. xoxo

Rum pa pa pam pa, rum pa pa pam pa

2013.07.26. 22:50, lainebecca

Sziasztok! Próbálok sok mindent csinálni, csak rengeteg dolgom van. Ezen a héten eddig mindennap fél kilencre értem haza, és akkor reggel 7re kellett mennem dolgozni. Szerintem érthető miért voltam ilyen keveset. De már csak 3 munkanap ebből a hónapból és lazítás! JEE! ;)

Thanks, Becca. xoxo

PIRÍTÓS

2013.07.23. 23:26, lainebecca
és tea

Hoztam pár képet is! Amúgy meg folyton csak olvasok, olvasok és olvasok! Már ha tudok. Remélem, holnap már normális cikkeket is tudok hozni. Szóval írok egy véleményt az Alice csodaországban-ról, akkor a Szerelem és Becsület és a Menedékről egy rövid beszámolót, ezenfelül tervezem megnézni a Szemfényvesztők-et, a Gyakornokok-at és a Tökéletes Trükk-öt . Mondjuk a Menedéket még nem láttam, de azt holnap meg is nézem. S akkor jöjjön egy kis inspiráció! ;) Ha többre vágysz, akkor katt a Bővebben-re!

Thaanks, Becca. xoxo

 

NICEDAY

2013.07.22. 20:58, lainebecca
birthday

Hello! Nagyon klassz napom volt ma. Először is ma van Selena Gomez szülinapja, szóval BOLDOG 21. SZÜLINAPOT SELENA!

A másik dolog, hogy ma minden volt, jó kedv, sírás, elmélkedés, fagyizás és ilyen meg áll az eszem pillanatok is! A meló helyen ma nagyon jó kedve volt mindenkinek, emellett jött egy új gyakornok, akit a fiúk jól kiröhögtek, én meg magamban szakadtam. Akkor folytattam az Éhezők Viadala 2. könyvét és annyira sajnáltam az egyik szereplőt, hogy folyton elsírtam magam közben, de hihetetlenül jó! Elmélkedem mint mindig, néha totál elegem van mindenből. Este az egyik barátnőmmel mentem fagyizni és annyira jól elvoltunk. Elmesélte egy alig ismert drámának a történetét én meg kb. minden egyes mondatánál visszakérdeztem, hogy akkor most ez kinek a kije. Egy nagy szappanopera dráma volt, mert a végén kb. marad 2 szereplő, aki nem halt meg (a kb. 20-ból). Emellett elmondta, hogy mi Peeta és Katniss (Éhezők Viadala) ship neve, Peeniss. Nem tudom abbahagyni a röhögést! XD Ez nagyon nagy. Szóval jó napom volt nagyon! :D

Thanks, Becca. xoxo

I WANT IT

2013.07.21. 13:09, lainebecca

Nézzétek mit találtam! Egy Vine-os videót Selről a kedvenc cipőjével. Ami nekem is kell! *-*

Thanks, Becca. xoxo

FELISMERÉS

2013.07.20. 22:59, lainebecca

EZ A ZENE NAGYON SOKAT ADOTT NEKEM! Főleg, hogy ez a kedvenc számom Selena új albumáról. Rengeteget gondolkoztam a szövegen és azon, hogy mit is jelent ez nekem. Arra jutottam, hogy néha már nem akarok itt lenni a családommal és a barátaimmal, hanem egy fiúval akarok lenni, akit rettenesen szeretek egyedül, máshol, titokban. Néha meg arra gondoltam, hogy ezzel a világgal van bajom, mert "Hogy én mennyire unom már ezt!" és igen. Hiszen mindenki rohan és azon kapom magam, hogy egyáltalán nem akarok itt lenni. Vagy legalábbis más oldaláról akarom megismerni ezt a helyet, hiszen nem leszek itt örökre és addig is vagy azt csinálom, amit mások elvárnak, akarnak vagy amit te akarsz, ha meg úgyis meghalunk akkor nem mindegy? Itt csak a mérték és az akarat számít. El kell viselni, hogy mégsem tehetsz meg mindent az ég egyatta világon és a jóra, csakis a jó dolgokra kell törekedni.

A másik dolog az nem tartozik ide, de el akarom mondani, szóval szerintem szinte az egész szöveg nagyon illene Katniss és Gale kapcsolatára.. az Éhezők Viadalából (már ha összejönnének, - amit még nem tudok, mert nem olvastam el az összes könyvet). 

Thanks, Becca. xoxo

ÍJÁSZAT?

2013.07.20. 21:42, lainebecca
mert szeretem

Pontosan. Tudjátok van három karakter akit íjjal és nyilakkal látok. S most már én is komolyan szeretnék megtanulni íjászkodni. Mert nekem ez nagyon tetszik.

Először is Teen Wolf (Farkasbőrben). Igen az egyik főkarakternek Allisonnak (Crystal Reed - igen ő van a design-on) ez a hobbija. Sőt elég nagy hangsúlyt kap ez az egyáltalán nem ártalmatlan hobbi.

A második is sorozat, ami konkrétan erre épül a és a címe is erre utal, Arrow (A zöld íjász). Szóval ne csodálkozzatok, mert ez a másik kedvenc sorozatok, most épp szünetel, de szeptemberben jön az új évad! Alig várom már!

És a harmadik egy film, az előbb írtam róla! The Hunger Games (Éhezők Viadala). Persze a főszereplő, Katniss ott is tökéletesen bánik az íjjal. Nagyon ösztönző, ahogy mindegyik.

Tehát nagyon remélem, hogy valamikor el tudom kezdeni az íjászatot, mert nagyon tetszik. Vágyom rá, hogy ezt csinálhassam! Nagyon motiváló ezeket nézni(/olvasni).

Thanks, Becca. xoxo

THE HUNGER GAMES

2013.07.20. 21:26, lainebecca
kritika féleség

Nem tudom, hogy mondtam-e már (valószínüleg mondtam..), de nem rég kiolvastam az Éhezők Viadala 1. részét és egyszerűen alig bírtam abbahagyni annyira jó. Amint lehetőségem nyílt mindig azt olvastam. Kb. féléve láttam először a filmet, de annyi maradt meg bennem, hogy durva és a végén egy kisebb sokkot kaptam. Komolyan nem tudtam eldönteni, hogy mit is érzek azzal szemben. Hogy most szeressem vagy utáljam-e azt a világot? Nem tudtam, de múlt hét pénteken nagy unalmamban elkezdtem, mert rajta van a telefonomon és már régóta terveztem, hogy elolvasom. Szóval elkezdtem és magával ragadott. Eszméletlen.

A filmet tegnap néztem meg. Újra. De így a könyvhöz viszonyítva nagyon rövid, de hát hogy is lehetne belerakni az egész könyvet? Ahhoz képest szerintem a könyv hangulata más mint a filmé. És a filmben szinte alig beszélnek.
Ha magát a filmet nézzük, akkor nagyon jó maga az a bizarr ábrázolás, ahogy a főváros lakóit mutatják. S a helyek számomra sokkal szebbnek tűnnek, mint ahogyan elképzeltem. Nagyon izgalmas és mozgalmas film. A hatást visszaadja, teljes mértékben.

Amit még elkell mondjak, hogy a filmen én rengetegszer sírtam, de ez a könyv hatása volt. És néha annyira szomorú az egész, de mégis zseniális.
Egésznap tudnék róla áradozni, de azt mindenképp el kell mondanom, hogy először olvassátok el. Én azt a világot valamiért megszerettem és néha szívesen lennék Katniss helyében.

Thanks, Becca. xoxo

VISSZATÉREK

2013.07.19. 23:30, lainebecca
holnap

Igen, holnap már sok mindennel készülök nektek! Bocsánat, hogy az utóbbi 2 napban nem posztoltam semmit, de rengeteg dolgom volt este meg fáradt voltam. Szóval ezért holnap hozok 2 film kritikát/ajánlót + egy pár cikket (még kiderül milyet tudok összehozni). Addig is egy pár kép, vagyis egy kis ízelítő! ;)

Thanks, Becca. xoxo

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~