G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
CRUSHES

SPRING BREAKERS

2013.06.27. 01:25, lainebecca
Csajok Szabadon - kritika és ajánló

Sziasztok! Leszögezném, hogy a kritikákat, amiket belinkeltem azt, csak a film megnézése után olvassátok el, mert sok a spoiler bennük.

A FILMET MEGNÉZHETITEK HA IDE KATTINTOK
angolul, magyar felirattal

Kezdjük azzal, hogy elmondom a történetét annak, hogy is szereztem tudomást a filmről. Először is tudnotok kell, hogy nagy Selena Gomez rajongó vagyok, igen. A másik dolog, hogy kb. már 1 évvel azelőtt láttam képeket a forgatásról, hogy kijött volna a film. 1-1,5 hónappal a premier előtt láttam a trailert és eszméletlenül tetszett, több mint 100x láttam már akkor az előzetesét. És annyira örültem, amikor megtudtam, hogy Magyarországon is fogják játszani a mozikban! OMG! Hihetetlen érzés volt. Sőt ez nem minden, eltudtam menni a premierre, ami MÁRCIUS 21-én volt. És nagyon vártam a filmet, tudtam, hogy nagy lesz a film, sokat vártam tőle és kellemeset csalódtam, mert SOKKAL TÖBBET ADOTT NEKEM EZ A FILM, MINT AMIRE SZÁMÍTOTTAM. Nagyon jó, s a kritikái is igazán pozitívak.

Kezdetnek itt van ez a trailer/videó egy kis kritikával is benne:

"EGYIKE AZ ÉV LEGOKOSABB AMERIKAI FILMEINEK" - Tom Carson, GQ
"NAGYON SZÓRAKOZTATÓ" - Calum Marsh, Slant
"HIPNOTIKUS" - Karina Longworth, LA Weekly
"CINEMATIC BRILLIANCE" - Emma Seligman. The Huffington Post

Az utolsót nem tudtam jól megfogalmazni, de szerintem mindenki érti. Szóval elég jó, elfogadható kritikákat kapott. De nem csak külföldön..

Elolvastam 6-7 kritikát, hát 2 nagyon tetszett, mert egyet értek velük, a többiben viszont vannak olyan részek, amikkel egyáltalán nem értek egyet, vagy pedig jogosnak találom a fenn akadást valamin, de szügségtelennek, mert szükségesnek tartom a filmben. Na de akkor lássunk neki az elemzésnek!

Eddig ez a kedvenc kritikám: http://www, és ez a második: http://www (ezt olvastam először)!

Kezdjük az egészet a kedvenc poszteremmel:

Nagyon imádom ezt a posztert, lehet, hogy csak azért, mert lány vagyok, de nagyon tetszik. Ebbe benne van az a stílus, ami a filmben vagyis inkább magának a filmnek a stílusa van benne. Plusz itt van még 2 poszter, ami nagyon tetszik:

"Hogy melyik másik filmhez tudnánk leginkább hasonlítani a Spring Breakers-t? Semelyikhez. Ritkán esik meg velünk az a furcsaság, hogy egy alkotás nézése közben ne ugrana be egy másik mozgóképi mű, vagy azért mert stílusában, vagy azért mert felépítésében, vagy azért mert mondandójában találunk egyezést az éppen aktuálissal. Azonban Harmony Korine agyszüleménye – az alkotás teljes egészét nézve – tényleg egyedi kreálmány." ( link )

A második dolog, a trailer. Mikor először megnéztem azt a videót ámultam és bámultam, mert nagyon tetszett. Félre ne értsetek nem szokásom bulikba járni semmi ilyesmi, de az a hangulat, eszméletlen. De ez nagyon megfogott és már akkor tudtam, hogy ez az egyik kedvenc filmem lesz. Nagyon vagány, más mint én, mégis az egyik felem imádja az ilyen dolgokat - de legfeljebb csak nézni. Itt is van a magyar feliratos előzetes:

Nem tudom, ti mit láttok ebben a trailerben először, de azt tudom, hogy én mit láttam. És én tudtam, hogy ez nem egy egyszerű buli film. Tudtam, hogy sokkal több annál. Az, hogy még ezzel a tudással is meg tudott lepni a film, az volt a hab a tortán.

ÉS ITT JÖN A LÉNYEG!
Mi is ez a film? Elmondom mi nem: egy buta buli/tini film. Gondolom a 18-as karika sokat elárul. Na igen, de, ami mögötte van! Az sokkal érdekesebb.

Először is jellemzem nektek ezt a filmet 5 szóval:

ZAVARBA EJTŐ
ÉRDEKES
KÜLÖNLEGES
EGYEDI
MŰVÉSZI

Persze ez csak az én véleményem. A lényeg, hogy nem mindenkinek tetszhet ez a film. S nem mindenkinek ajánlott. De aki elég érettnek érzi magát arra, hogy megnézze, az tanuljon belőle. Mivel ez egy igen tanulságos film. Szinte minden kritikában említették ezt a kritikusok, mert a tanulság tetszett nekik a legjobban. Persze ők máshogy fogalmaztak: TÁRSADALOM KRITIKA. Ezt nagyon kiemelem, hiszen ez a film egy óriási társadalom kritika, pont azért olyan, amilyen.

Ami még nagyon tetszett, az a szerkesztése és a színvilága. Pont emiatt kapta azt a jelzőt, hogy HIPNOTIKUS. A kamera állások, a világítás minden a helyén van.

EZ NEM EGY ÁTLAGOS FILM.

"A Spring Breakers - Csajok szabadon minden, csak nem bugyuta tinifilm a tengerparti bulizásról: az őrülten tehetséges és meglepően okos Harmony Korine filmje olyan, mintha Bret Easton Ellis egy ismeretlen regényét a jobb korszakát élő Quentin Tarantino filmesítette volna meg." ( link )

Ha még olvasnátok egy keveset, akkor katt a Bővebben-re, de abba már SPOILER is van!

Thanks, Becca. xoxo

VIGYÁZZ SPOILER TARTALOM!

Hmm.. Hol is kezdjem? Mondjuk az elején.
Az első jelenet durva, sokkoló és zavarba ejtő. De nagyon jó a zene és a kép közötti harmónia. Plusz imádom a Scary Monsters and Nice Sprites-t Skrillex-től.

Most ugrunk egyet és nezzük az egész filmet egybe.. vagyis külön. Ellentétek és szimbólumok. Tudom, olyan mintha valami verset elemeznék, vagy novellát, de nem. Szóval kezdjük a Faith (Selena Gomez) és Alien (James Franco) között húzódó ellentéttel. Ahogy észrevettem az elején Faith gondolatait hallhatjuk. Ez tart kb. a film feléig azután jön a közös rész, amiben Alien és Faith együtt vannak, azután Faith kiborul és haza megy. Utána jön a váltás és Alien-t halljuk. Milyen szép ellentét, főleg, hogy az egyik az még a "jó"-hoz sorolható, a másik voszont egyértelműen a rossz oldalra.

A másik nem tudom figyeltétek-e, vagy csak szerintem van így, de amikor Cotty (Rachel Korine) is elmegy, akkor a két lányon Candy-n és Britt-en napszemüveg van, ezt én úgy értelmezném, hogy ők még nem fedezték fel, hogy ez rossz, még abban az ámulatban élnek. Én erre így tekintek.

Végül is igen tényleg olyan, mint egy nagy videóklipp. Ez az, ami szerintem ilyen különlegessé teszi (de nem ez az egyetlen dolog, emellett még vannak dolgok). Én ezt nagyon díjazom, mert szeretem ezt a megoldást. Bódulatot kelt.

Aki úgy ül be erre a filmre, hogy ő most egy jó kis buliról néz filmet, az csalódni fog. Ez nem egy egyszerű film. Itt igen is gondolkodni kell. Sokat.

"Pedig az elején még azt hittük, a monokini, a tölcsérből szájba érkező pia meg Skrillex törtfehér zaja lesz itt a lényeg. A fene se hitte, hogy majd még gondolkodni is kell." ( link )

Thanks, Becca. xoxo

Még nincs hozzászólás.
 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~