G-PORTAL AWARDS

Sziasztok! Jöltek a G-Portal Awards-on 'Legjobb vélemény blog' kategóriában, ami egy nagy megtiszteltetés. Szavazással döntik el az oldalak sorsát, ezért ha szeretitek/kedvelitek a blogomat, akkor szeretnélek titeket megkérni arra, hogy szavazzatok az oldalamra. Előre is köszönöm annak aki megteszi ez nekem. Köszönöm, Becca.

A SZAVAZÁSHOZ KATT IDE !

 

 
NAVIGATION

 Hello Stranger 
Journal
 About Me 
Informations 
 Log In 

Hey! Köszöntelek a blogomon, a MULTIFANBLOG.GP-n. Örülök, hogy itt vagy! ;) Becca vagyok, egy 17 éves lány. Itt olvashattok a mindennapjaimról, emellett különböző kritikákat és ajánlókat is gyártok. Amúgy én egy sorozat mániás sportcipő imádó író táncos utazó vagyok, de még sok mást is szeretek pl. fényképezni, zenét hallgatni - ami a szenvedélyem, imádom a tigriseket, a kedvenc énekesem Eric Saade, a példaképem, pedig Selena Gomez. Szóval itt rengeteg dologról olvashattok, s kaphattok tippeket is! Írjátok le nekem a véleményeiteket, ötleteiteket vagy bármi mást! :)

Kövesd a blogomat és ismerj meg. ;)

Köszönöm, ha olvasol! <3
xoxo Becca.

 
MY STORIES

Visszatérünk Beacon Hillsbe ahol sosem áll meg az élet. Scott és Stiles a szerelem határán vergődnek. Derek és Peter újra egy oldalon állnak. Jackson és Lydia ismét egymásra találtak. De meddig tart a nyugalom? Hiszen hamarosan egy új ellenséggel kell szembenézniük. Vajon felkészültek a harcra? (Teen Wolf Fanfiction)

Lena egy mindennapi lány különleges álmokkal, célokkal és barátokkal. Ismerd meg és kövesd a történetét.

 
NOTEBOOK

TO DO LIST:

Gyakornokok, Képszakaadás need to watch
Szemfényvesztők, Tökéletes Trükk need to watch
Alice Csodaországban kibővítés will be written
Szerelem és Becsület, Menedék need to watch
30 Seconds To Mars need to listen
Utazás a rejtélyes szigetre will be written

Victorius, Revolution start to watch

Légy önmagad! De hogyan? will be written
Álmoni éjjel vagy nappal? will be written
Író vagy olvasó? will be written

#TAGS:

KRITIKÁK (13)
OTTHON (12)
RÉGI & ÚJ MÁNIÁK (6)
MULTIMÉDIA (11)
INSPIRÁCIÓK (20)
 

 
RIGHT NOW IN MY HEAD

Itt találjátok azt az albumot, amiért mostanában nagyon sokat hallgatok. Ezen kívül még 1 dalt, amiért teljesen oda vagyok!

Thirty Seconds To Mars:
LOVE LUST FAITH + DREAMS

Selena Gomez:
UNDERCOVER


 

 
JULY FAVOURITES

Minden hónap végén leírom nektek az aktuális kedvenceimet, legyen ez egy könyv, film, album vagy bármi más, ami felkelti az érdeklődésemet. Ehhez mindig csinálok majd egy külön bejegyzést, ahol megoszthatjátok velem a gondolataitokat. Várom a véleményeiteket!

SPRING BREAKERS:
Az egyik kedvenc filmem lett, és nem hinném, hogy ez változni fog! Egyszer mindenkinek látnia kell igazi műalkotás, Korine nagyszerűen alkalmazza képi megjelenítést és a túlzásokat. Mégis a harmónia végig megmarad.

ADIDAS NEO SELENA GOMEZ COLLECTION:
Nagyon tetszik Selena kollekciója, főleg, hogy NEO rajongó vagyok és azon belül is a cipőikért vagyok oda!

THE HUNGER GAMES:
Eszméletlen, főleg a könyvek, de az első film is nagyon jó. Most a második könyvnél tartok, alig várom, hogy a harmadikat olvashassam, és hogy lássam a második filmet a Catching Fire-t.

THIRTY SECONDS TO MARS:
A zenéjük megbabonáz, többet ad, mint bármelyik zene, amit valaha hallottam. Imádom őket. A stílusuk nagyon egyedi, a szövegei nagyon inspirálóak és a videóikban el lehet veszni.

TEEN WOLF:
A kedvenc sorozatom. Jelenleg a 3. évad fut. Minden van benne romantika, humor, akció, a pedig hangulata nagyon sejtelmes. "Erőszakos és szexi."

JÚLIUS  AUGUSZTUS  SZEPTEMBER  OKTÓBER

 
CHAT PARTY

Sziasztok! Becca vagyok. Írjatok nekem, beszélgessetek! [ pár szabály ]

 

 
ELITE


Igényes, tartalmas oldalak/blogok jelentkezését várom!

    
  
    

    
  
    

    

  
    

vár: Soma & Barbi, Nana von Carmina
Lekerültem? Szabályzat.

 
Y `ALL
Indulás: 2013-05-11
 
WHAT `S GOING ON?
Friss bejegyzések
2013.08.07. 23:18
2013.08.05. 12:00
2013.08.03. 00:25
2013.08.02. 00:16
2013.07.31. 21:04
Friss hozzászólások
 
átirányítás
 
VAJ


Versenyek || Ajándékok || Játékok

 

 

 

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierj&#232;t!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre